Descriere: Acest serviciu conține două componente: 1.O evaluare a nivelului de depresie, prin chestionare de screening și un interviu clinic cu un psiholog și 2.Prescrierea unui program de terapie în regim self-help (autonom). Pe baza evaluării din cadrul primei componente, psihologul vă va recomanda cel mai adecvat program de terapie a depresiei pe care îl puteți parcurge independent.

Accesarea serviciului: Pentru a accesa acest serviciu, urmați pașii descriși mai jos:

  • P1. Solicitați acest serviciu prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@depreter.ro (în care vă rugăm să menționați și numărul dumneavostră de telefon) sau un sms la numărul de telefon 0756.085.004.
  • P2. Un psiholog vă va contacta pentru a vă prezenta termenii serviciului.
  • P3. Specialistul nostru vă va crea un cont pe platforma securizată Depreter (depreter.ro), unde se vor desfășura evaluarea și tratamentul.
  • P4. Veți avea o ședință online cu un specialist, care vă va evalua nivelul de depresie prin teste de screening și interviu clinic. Pe baza rezultatelor psihologul vă recomandă un program de terapie a depresiei în regim self-help.
  • P5. Prin contul dumneavoastră în platforma Depreter (depreter.ro) veți avea acces timp de 4 luni la programul de tratament multimedia. Acest program conține informații prezentate în format multimedia (text scris, scheme, video, imagini etc.) și o serie de exerciții specifice. Conținutul și organizarea modulelor sunt făcute în așa fel încât să ofere maximum de aderență la tratament și de eficiență terapeutică. Starea dumneavoastră emoțională va fi monitorizată pe toată durata intervenției prin teste administrate și cotate automat.

Tarife: 600 lei, din care:

1.Evaluarea de bază a depresiei: 200 lei

2.Programul de tratament self-help accesibil timp de 4 luni: 400 lei

Informații suplimentare: e-mail: contact@depreter.ro; telefon: 0756.085.004

© 2022 Cognitrom. Toate drepturile rezervate