Serviciile psihologice pe care Cognitrom le realizează în parteneriat cu ACPOR (Asociația de Consiliere și Psihoterapie Online din România) sunt fundamentate pe patru principii:

  1. Principiul validității științifice. În baza acestuia, orice serviciu sau program oferit este rezultanta celor mai avansate cercetări în domeniu. Multe dintre soluțiile oferite se bazează pe propriile activități de Reseach & Development întreprinse de Cognitrom și ACPOR, și pe integrarea rezultatelor științifice relevante.
  2. Principiul exploatării tehnologiilor digitale. Digitalizarea serviciilor psihologice, ca și digitalizarea în general, aduce o nouă calitate în realizarea lor și sporește mult accesibilitatea acestora. Soluțiile noastre au uzabilitate ridicată și integrează toate bunele practici instituționale.
  3. Principiul customizării. În baza acestuia, pentru probleme specifice trebuie construite soluții specifice, personalizate. Noi construim designuri, nu aplicăm algoritmi.
  4. Principiul protecției datelor, clienților și serviciilor. Prevederile GDPR, tehnologiile avansate de securizare a datelor și respectarea riguroasă a deontologiei profesionale sunt esențiale în toate activitățile noastre.

Cu toată încrederea vă invităm să accesați serviciile noastre:

 

© 2024 Cognitrom. Toate drepturile rezervate