Descriere: Acest serviciu integrează două componente: 1.O evaluare a nivelului de anxietate, prin chestionare de screening și un interviu clinic cu un psiholog și 2.Prescrierea unui program de tratament în regim self-help (autonom). Pe baza evaluării din cadrul primei componente, psihologul vă va recomanda cel mai adecvat program de terapie a anxietății pe care îl puteți parcurge independent. Avem programe validate științific de tratament pentru următoarele tulburări de anxietate: tulburarea de panică, anxietatea generalizată, stresul post-traumatic, tulburarea obsesiv-compulsivă, anxietatea socială, fobiile specifice.

Accesarea serviciului: Pentru a accesa acest serviciu, urmați pașii descriși mai jos:

  • P1. Solicitați acest serviciu prin trimiterea unui e-mail la adresa e-mail contact@paxonline.net (în care vă rugăm să menționați și numărul dumneavostră de telefon) sau un sms la numărul de telefon 0756.085.004.
  • P2. Un psiholog vă va contacta pentru a vă prezenta termenii serviciului.
  • P3. Specialistul nostru vă va crea un cont pe platforma securizată PAXonline (paxonline.net), unde se vor desfășura evaluarea și tratamentul.
  • P4. Veți avea o ședință online cu specialistul nostru, care vă va evalua nivelul de anxietate prin teste de screening și interviu clinic. Pe baza rezultatelor, psihologul vă recomandă un program de tratament al anxietății.
  • Prin contul dumneavoastră în platforma PAXonline (www.paxonline.net) veți avea acces timp de 4 luni la programul de tratament multimedia în regim self-help. Acest program conține informații în format multimedia (text scris, scheme, video, imagini etc.) și o serie de exerciții specifice. Conținutul și organizarea modulelor sunt făcute în așa fel încât să ofere maximum de aderență la tratament și de eficiență terapeutică. Evoluția stării dumneavoastră emoționale va fi monitorizată pe toată durata intervenției prin teste administrate și cotate automat.

Tarife: 600 lei, din care:

1.Evaluarea de bază a anxietății: 200 lei

2.Programul de tratament self-help accesibil timp de 4 luni: 400 lei

Informații suplimentare: e-mail: contact@paxonline.net; telefon: 0756.085.004

© 2022 Cognitrom. Toate drepturile rezervate