Descriere: Serviciul integrat de psihoterapie pentru burnout are două componente: 1.Evaluarea avansată a burnoutului, prin teste și interviu clinic cu un specialist și 2.Tratamentul burnoutului prin ședințe de psihoterapie cu suport multimedia. Ședințele de psihoterapie se vor desfășura online, față în față sau hibrid, în funcție de recomandarea specialistului și preferințele dumneavostră.

Accesarea serviciului: Pentru a beneficia de acest serviciu, urmați pașii descriși mai jos:

  • P1. Solicitați acest serviciu prin trimiterea unui email la adresa contact@depreter.ro (în care vă rugăm să menționați și numărul dumneavostră de telefon) sau un sms la numărul de telefon 0756.085.004.
  • P2. Un psihoterapeut vă va contacta pentru a vă prezenta termenii serviciului.
  • P3. Psihoterapeutul vă va crea un cont pe platforma Depreter (depreter.ro), unde se vor desfășura evaluarea și tratamentul.
  • P4. Specialistul nostru vă va face o evaluare avansată a nivelului de burnout, prin teste și interviu clinic și veți primi un raport de evaluare a burnout-ului cu recomandări de tratament.
  • P5. Tratamentul va consta în ședințe de psihoterapie (online, față în față sau hibrid) și module terapeutice multimedia oferite prin intermediul platformei Depreter (depreter.ro). Acestea sunt module care conțin informații prezentate în format multimedia (text scris, scheme, video, imagini etc.) și o serie de exerciții specifice. Conținutul și organizarea modulelor sunt făcute în așa fel încât să ofere maximum de aderență la tratament și de eficiență terapeutică. Starea dumneavoastră emoțională va fi monitorizată pe toată durata intervenției prin teste selectate de către psihoterapeut.

Tarife: 1.Evaluarea avansată a burnout-ului: 400 lei

2.Tratamentul burnout-ului prin ședințe de psihoterapie cu suport multimedia: 200 lei/ședință 50 minute

Informații suplimentare: e-mail: contact@depreter.ro; telefon: 0756.085.004

© 2022 Cognitrom. Toate drepturile rezervate