Descriere: Serviciul integrat de psihoterapie pentru anxietate are două componente: 1.Evaluarea avansată a anxietății, prin teste și interviu clinic cu un specialist și 2.Tratamentul anxietății prin ședințe de psihoterapie cu suport multimedia. Ședințele de psihoterapie se vor desfășura online, față în față sau hibrid, în funcție de recomandarea specialistului și disponibilitatea dumneavoastră.

Accesarea serviciului: Pentru a accesa acest serviciu, urmați pașii descriși mai jos:

  • P1. Solicitați acest serviciu prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@paxonline.net (în care vă rugăm să menționați și numărul dumneavostră de telefon) sau un sms la numărul de telefon 0756.085.004.
  • P2. Un psihoterapeut vă va contacta pentru a vă prezenta termenii serviciului.
  • P3. Psihoterapeutul vă va crea un cont pe platforma securizată PAXonline (paxonline.net), unde se vor desfășura evaluarea și tratamentul.
  • P4. Specialistul nostru vă va face o evaluare avansată a nivelului de anxietate, prin teste și interviu clinic și veți primi un raport de evaluare a anxietății cu recomandări de tratament. (DEMO RAPORT: https://www.cognitrom.ro/link/raport-paxonline-anxietate)
  • P5. Tratamentul va consta în ședințe de psihoterapie (online, față în față sau hibrid) și module terapeutice multimedia oferite prin intermediul platformei PAXonline (paxonline.net). Acestea conțin informații prezentate în format multimedia (text scris, scheme, video, imagini etc.) și o serie de exerciții specifice. Conținutul și organizarea modulelor sunt făcute în așa fel încât să ofere maximum de aderență la tratament și de eficiență terapeutică. Starea dumneavoastră emoțională va fi monitorizată pe toată durata intervenției prin teste selectate de către psihoterapeut.

Tarife: 1. Evaluarea avansată a anxietății: 400 lei

  1. Tratamentul anxietății prin ședințe de psihoterapie cu suport multimedia: 200 lei/ședință 50 minute

Informații suplimentare: e-mail: contact@paxonline.net; telefon: 0756.085.004

© 2022 Cognitrom. Toate drepturile rezervate