Experții Centrului COGNITROM-Organizații CORG oferă servicii de coaching individual oricărei persoane interesate de dezvoltare personală, de îmbunătățirea performanțelor la locul de muncă sau de dezvoltarea anumitor abilități necesare în viața profesională sau personală.

Tipuri de coaching furnizate de către specialiștii Cognitrom:

  • Executive Coaching – coaching specializat pentru poziții de conducere din organizații
  • Life Coaching – coaching în care este vizată optimizarea anumitor aspecte din viața persoanei
  • Career Coaching – coaching focalizat pe orientarea în carieră
  • Performance Coaching – coaching axat pe dezvoltarea anumitor abilități, pe îmbunătățirea anumitor competențe pentru creșterea performanței și a eficienței personale

În ce constă coaching-ul individual?

Coaching-ul este un proces de învățare unu-la-unu, pe parcursul căruia coach-ul vă însoțește o perioadă de timp, asemenea unui antrenor sportiv, pentru a obține rezultate mai eficiente. Procesul de coaching se realizează printr-o serie de întâlniri individuale (fața în față sau online) de circa 1 – 1½ oră, cu o frecvență variabilă, în funcție de problematica de dezvoltare (de la o întâlnire/ săptămână – până la o întâlnire/ lună). Împreună cu coach-ul dumneavoastră, veți analiza problematica dorită și veți stabili o serie de scopuri de atins. În funcție de aceste scopuri, se stabilesc și un număr necesar de întâlniri.

Câteva avantaje ale coaching-ului, ca formă de dezvoltare:

  • Este o învățare personalizată, care pornește de la nevoile concrete ale fiecărei persoane.
  • Stabilește scopuri concrete, măsurabile, pentru a obține rezultate vizibile în viața curentă.
  • Produce mult mai rapid schimbări, îmbunătățiri și dezvoltări mai stabile decât alte forme de învățare.
  • Poate genera „rezultate-bonus” de genul: creșterea încrederii în propria persoană, îmbunătățirea capacității proprii de a gestiona evenimente neplăcute ulterioare (prin transferul de tehnici), creșterea nivelul de atenție și grijă față de propria persoană etc.

Serviciile de coaching furnizate de Cognitrom prezintă următoarele beneficii:

  • Specialiștii Cognitrom care conduc procesele de coaching sunt psihologi, cu experiență de peste 15 ani în furnizarea de servicii de dezvoltare și care utilizează tehnici profesioniste, validate de cercetări, pentru obținerea de rezultate cât mai eficient. Astfel, gradul de profesionalism al acestui serviciu este foarte ridicat.
  • Alături de serviciile de coaching, puteți beneficia și de evaluări psihologice de calitate care pot ajuta în procesul de dezvoltare pe care-l doriți, deoarece compania Cognitrom a dezvoltat o serie întreagă de instrumente de evaluare de calitate. În acest fel, aveți acces la un serviciu de asistență cât mai complet.

Sesiunile de coaching se pot efectua și la distanță; specialiștii noștri au dezvoltat și utilizat metode online de intervenție pentru diverse problematici. Astfel, procesul de coaching este semnificativ mai accesibil, indiferent de programul dumneavoastră.

Pentru realizarea unei oferte adaptate nevoilor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin:

© 2022 Cognitrom. Toate drepturile rezervate