Prin intermediul Centrului COGNITROM-Organizații CORG, oferim training-uri, workshop-uri, coaching pentru dezvoltarea angajaților în ceea ce privește competențele, abilitățile, atitudinile, trăsăturile din domeniul relaționării inter-umane la locul de muncă, al eficienței personale sau al rolului de conducere.

Ce fel de dezvoltare facilităm?

Prin serviciile de dezvoltare CORG, ajutăm la îmbunătățirea competențelor, a abilităților sau a atitudinilor din domeniul relaționării inter-umane la locul de muncă (de exemplu, competențele de gestionare eficientă a conflictelor), a eficienței personale (cum ar fi, competențele de gestionare a stresului cotidian) sau a rolului de conducere (precum abilitatea de luare de decizii).

Ce acțiuni de dezvoltare folosim?

Serviciile CORG de dezvoltare pot fi combinații de următoarele acțiuni, în funcție de analiza de nevoi efectuată:

  • training-uri, workshop-uri aplicative;
  • coaching individual (executive coaching, life coaching, career coaching, performance coaching);
  • coaching de grup;
  • top-management coaching.

Cum livrăm serviciile de dezvoltare?

Cele mai multe servicii de dezvoltare pot fi livrate în regim „blended” (computerizat și față în față), respectând astfel descoperiri științifice din domeniul dezvoltării la adulți. De asemenea, orice acțiune de dezvoltare vom planifica, aceasta va fi particularizată la nevoile personale sau organizaționale.

Apelarea la profesioniștii Cognitrom pentru servicii de dezvoltare are următoarele beneficii:

  • serviciile și produsele sunt construite pe baza teoriilor și tehnicilor validate științificcredem în valoarea cercetării aplicative, a soluțiilor validate. Parteneriatul îndelungat cu Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a contribuit la menținerea activității de cercetare-dezvoltare din cadrul companiei la standardele cele mai înalte;
  • customizăm soluțiile oferite în funcție de particularitățile și nevoile fiecărei persoane sau organizație. Suntem convinși că eficiența unei secvențe de dezvoltare (fie că este un curs, o sesiune de coaching sau un serviciu de consultanță) este dată de personalizarea unor teorii, tehnici, soluții la contextul particular al fiecărei persoane, grup sau organizație;
  • livrăm soluțiile construite utilizând tehnici științifice de evaluare, dezvoltare, e-learning, „blended learning”.

De-a lungul experienței noastre, am elaborat soluții de evaluare și de învățare computerizate, în care tehnologia și inovația s-au îmbinat cu cercetările din domeniul e-learning-ului. Pe baza experienței acumulate și a studiilor din domeniu, știm că intervențiile combinate (atât în stil clasic, cât și on-line/ computerizat) au cele mai bune rezultate.

Pentru realizarea unei oferte adaptate nevoilor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin:

© 2022 Cognitrom. Toate drepturile rezervate