Centrul COGNITROM-Organizații CORG are și o componentă de cercetare-dezvoltare, care a condus la acumularea unei expertize specifice, pe care o punem la dispoziția organizațiilor prin intermediul serviciilor de consultanță organizațională, particularizate nevoilor și dorințelor de dezvoltare organizațională a companiilor.

Viața complexă a organizațiilor conduce de multe ori la obstacole sau la nevoi de evoluție, pentru care consultanții noștri sunt pregătiți să vă asiste, bazându-se pe rezultatele cercetărilor din domeniul Dezvoltării Organizaționale. Așadar, domeniile în care avem expertiză sunt:

  • construirea de sisteme de evaluare a performanțelor, bazate pe competențe specifice organizației-client;
  • optimizarea performanței și a eficienței echipei de top-management;
  • luarea de decizii strategice și implementarea lor;
  • optimizarea organizării interne și a anumitor procese de business;
  • dezvoltarea și implementarea unui profil de leadership particularizat culturii și nevoilor organizaționale;
  • consultanță pentru crearea de sisteme interne de e-learning.

Apelarea la profesioniștii Cognitrom pentru găsirea de soluții particularizate nevoilor de dezvoltare din organizația dumneavoastră are următoarele beneficii:

  • Soluțiile de dezvoltare organizațională propuse se vor baza atât pe o analiză riguroasă, cât și pe cercetările de specialitate. Nu vom oferi soluții care sunt „la modă”, dar n-au validitate științifică, așa cum nu vom oferi iluzii sau panacee universale care „rezolvă toate problemele”.
  • Prin utilizarea experților externi companiei dumneavoastră, va crește semnificativ șansa ca analiza realizată să fie mai obiectivă, iar soluțiile propuse să fie mai valide.

De regulă, soluțiile propuse de consultanții noștri vin împreună cu argumente obiective și cu expertiză, ceea ce va crește gradul de acceptabilitate a acestora în rândul angajaților, atunci când vine momentul implementării lor.

Pentru realizarea unei oferte adaptate nevoilor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin:

© 2022 Cognitrom. Toate drepturile rezervate