Descriere: Serviciile de evaluare psihologică reprezintă un prim pas necesar pentru a obține o imagine corectă asupra situației și pentru a alege soluțiile potrivite de intervenție și optimizare. Evaluarea se face prin completarea de către angajați a unui set de teste specifice (chestionarele sunt alese în funcție de tematica dorită, iar durata de completare nu depășește 30-45 min). Completarea se face individual, în regim de auto-evaluare, voluntar și confidențial.

Teme de evaluare:

  • Evaluarea anxietății – o evaluare rapidă și riguroasă a simptomelor de anxietate și a problemelor asociate.
  • Evaluarea stărilor depresive – o evaluare rapidă și riguroasă a simptomelor de depresie și a problemelor asociate.
  • Evaluarea burnoutului – o evaluare rapidă și riguroasă a simptomelor de burnout și a factorilor psihosociali de risc din mediul de muncă.
  • Evaluarea profilului vocațional pentru consiliere în carieră – o evaluare rapidă și riguroasă a abilităților cognitive și non-cognitive, intereselor și valorilor profesionale.
  • Evaluare pentru autocunoaștere și dezvoltare personală – o evaluare rapidă și riguroasă a caracteristicilor personale (trăsături de personalitate, abilități cognitive generale, puncte forte și vulnerabilități).
  • Evaluarea sănătății mintale – o evaluare rapidă și riguroasă a stării de sănătate mentală și identificarea unor potențiale vulnerabilități sau probleme psiho-emoționale.

Beneficii:

  • Raport individual confidențial. Fiecare angajat obține un raport individual cu rezultatele sale (scorurile) și cu interpretarea acestora.
  • Raport integrativ. Organizația, prin reprezentantul HR, obține un raport general care include: a) informații despre starea psiho-emoțională a angajaților și riscul de apariție a unor probleme (ex. burnout) în companie – rezultatele se calculează în mod statistic, b) diagnoza factorilor psihosociali de risc din mediul organizațional și c) recomandări principale din partea echipei de psihologi COGNITROM.

Tarif: 80-100 €+TVA/angajat, în funcție de solicitările concrete ale organizației

Informații suplimentare: e-mail: amalia.ciuca@cognitrom.ro; tel: 0745.590.576

© 2024 Cognitrom. Toate drepturile rezervate