Specialiști COGNITROM  oferă servicii de evaluare pentru consiliere în carieră a adulților

Mulți adulți se pot găsi în situația de a-și regândi sau adapta planul inițial de carieră, odată cu schimbările rapide de pe piața muncii și cu accentul pus de către organizații pe abilitățile transferabile. După dobândirea competențelor și experienței profesionale, e firesc ca plaja de ocupații potrivite pentru dumneavoastră să se modifice față de momentul în care v-ați ales cariera (de obicei, în adolescență).

Cognitrom vă pune la dispoziție serviciul de evaluare în carieră, care, utilizând platforma computerizată TPO , vă face potrivirea cu cele 1150 de ocupații de pe piața muncii din România, pe baza testării abilităților cognitive, intereselor vocaționale și valorilor legate de muncă. Veți știi care sunt ocupațiile compatibile profilului dumneavoastră și cât de mult (procentual) vi se potrivește fiecare ocupație. Ulterior evaluării, puteți opta pentru ședințe de consiliere în carieră, pentru a vă alcătui un nou traseu profesional, a identifica eventualele calificări necesare practicării unor ocupații, a realiza pregătiri pentru interviu etc.

  • Veți primi un raport care centralizează rezultatele obținute la teste (vezi model raport);
  • Veți cunoaște lista ocupațiilor potrivite, în funcție de abilitățile dumneavoastră;
  • Veți dobândi o cunoaștere în profunzime a caracteristicilor dumneavoastră relevante pentru sfera profesională;
  • Veți avea un temei riguros pe baza căruia să luați decizii de carieră.

Costul unui evaluari online cu raport generat automat de platforma este de 200 lei (TVA inclus).

Costul unui evaluari online cu raport și recomandări personalizate este de 350 lei (TVA inclus)

Pentru evaluare psihologică online, vă rog sa accesați linkul de AICI  și sa completați formularul.

Tariful pentru o ședința individuală de consiliere in carieră este de 150 lei (TVA inclus).  Ședințele de consiliere in carieră se țin ( la nevoie!) dupa ce a fost facuta evaluarea online AICI 

Tariful pentru o ședința de grup  de consiliere in carieră este de 100 lei (TVA inclus). Ședințele de grup vizează: promovare personala, prezentare la interviu, tehnici de căutare a unui loc de munca.

Pentru programări la ședințe de consiliere in carieră (fața in fața) vă rugăm să ne contactați telefonic, între orele 9-17.00, numarul de telefon de mai jos:

Telefon: 0756.085003

© 2022 Cognitrom. Toate drepturile rezervate