10 Ian

Programul de educație parentală-Cercul Siguranței

Share this

Orice părinte trăiește la un moment dat senzația că nu își înțelege propriul copil. Câteodată nu știm ce vor copiii noștri de la noi, ce se așteaptă să facem și cum au apărut emoțiile lor negative. Adesea ne întrebăm:

Oare fac tot posibilul pentru copilul meu?
Ca părinte îmi doresc:
– Să pot înțelege lumea emoțională a copilului meu.
– Să îi susțin abilitatea de a-și gestiona emoțiile.
– Să îl ajut să își dezvolte încrederea în propria persoană.
– Să simtă mereu iubirea necondiționată și conexiunea emoțională dintre noi.

Programul de Educație Parentală Cercul Siguranței vine tocmai în întâmpinarea acestor nevoi ale părinților. Cei peste cincizeci de ani de cercetări despre modul în care funcționează relațiile securizante dintre părinți și copii vă vor ajuta să înțelegeți mecanismele științifice care stau la baza oricărei relații.

Pe parcursul cursului veți reuși să identificați punctele forte și dificultățile pe care le aveți în relații, învățând astfel să descifrați comportamentele și nevoile emoționale ale copiilor voștri și să vă conectați cu ei.Programul cuprinde 8 ședințe (o întâlnire /săptămână) și se derulează în grupuri de maxim 8 persoane.
Cursul este conceput pentru mămici, tătici, bunici, viitori părinți, babysitter, educatori, învățători, părinți adoptivi, asistenți sociali, asistenți maternali și orice persoane implicate în îngrijirea copiilor.

Costuri: 8 ședințe a câte 90 minute/ședință – 60 RON/ședință
100 RON/ședință pentru ambii părinți (sau părinte și bunic/îngrijitor).

Locație: Piața 14 Iulie, nr. 18, Cluj-Napoca (pentru grupuri de 5- 8 persoane din aceeași organizație, întâlnirile se pot desfășura la sediul firmei)
Educatori Parentali Atestați Circle of Security: psiholog clinician: Julia Avram

Date contact: Centrul CEICA, COGNITROM
tel., 0755139232,
e-mail: office@cognitrom.ro